top of page

Referanser

Blake W. Miller, PhD

"Svein-Olav er en person som har og gir mye energi. Han har en unik innsikt og kjennskap til hva som trengs for å oppnå gode prestasjoner, fokus og mestring. Hans helhetlige tilnærming, med hjernen i sentrum, gjør Svein-Olav til en spennende person i bransjen"

Trond Ahlsen, Leder kommersiell utvikling, TV 2

 

"Svein-Olav holdt foredrag hos TV 2 om hjernen og hva den betyr for hvordan vi lever, og hvordan vi presterer på områdene som betyr mest for oss. Dette var så interessant at vi har bestemt oss for å gå nærmere inn i prosjektet hans. Grevstad har en unik innsikt fra gateplan og en formidlingsevne som er enkel, presis og klar. Det fungerte så godt at vi lot oss rive med og ønsker mer"

Einar Nelson, Pensjonist

"Personlig har jeg fått et enormt utbytte av samarbeidet vi har hatt. Særlig forståelsen av å kombinere fysisk trening og mentale prosesser. Trening med smil og glede, samt en kommunikasjon og entusiasme fra Svein-Olav sin side som tar en opp til nye høyder. SOGmental bør bli til stor glede og nytte for mange mennesker som i dag sliter med seg selv`` Beste hilsner"

Jon Hjemgaard, BIL styremedlem, Statoil

"Statoil Sitt bedriftsidrettslag i Bergen inviterte Svein-Olav Grevstad for å holde et foredrag for våre medlemmer i forbindelse med en aktivitetskampanje. Svein-Olav snakker med smittende entusiasme om det aller viktigste i forhold til å få en aktiv og god tilværelse. Han snakker om hva som påvirker hjernen vår og hvordan vi kan trene den opp til å ta mer og flere bevisste valg, enten det er for å justere noe i tilværelsen eller for å legge om livsstilen totalt. Han snakker om komplekse sammenhenger i et folkelig språk og bruker eksempler som jeg lett kjenner meg igjen i. Foredraget er et flott startsted for alle enten man har et heftig treningsmål eller bare vil komme seg litt mer i aktivitet. Jeg vil i hvertfall lære mer, og kommer til å fortsette dialogen med Svein-Olav i tiden som kommer"

Mads Kaggestad, Tidligere proffsyklist

"Svein-Olav brenner for mye av det som selv engasjerer meg, og som handler om å ta tak i eget liv for å skape personlig utvikling. Svein-Olav er grundig, og hjelper folk med å forstå hvordan praktiske små valg i hverdagen påvirker komplekse mentale prosesser og sammenhenger"

Ole Jørgen Garli, Innkjøpsdirektør Olav Thon Gruppen

«Svein-Olav er genuint interessert i sitt fag og har gitt meg motivasjon og innsikt i hvordan jeg bedre mine prestasjoner. Hans konsept baserer seg på en helhet som gir en god forståelse av de elementer som påvirker oss iht våre beslutninger, og verktøy for å gjennomføre de ønskede endringene. Dette konseptet er noe som egner seg for de aller fleste»

Anne Hollerud, Prosjektingeniør

"Svein-Olav er dyktig til å motivere, og er alltid tilstedeværende med stort fokus. Han har en konsekvent grunnholdning når det kommer til sammensetningen av fysisk aktivitet, ernæring, mentale prosesser og fokustrening. Han hjelper med å se alle mulighetene der ute, til å føle mestring, og han får meg til å føle meg sterk og klar for alle utfordringene som måtte komme"

Britt Nilsen, Vice President Finance Schibsted

"Svein-Olav er et fyrverkeri av kunnskap og entusiasme. Jeg hadde gleden av å ha han som foredragsholder for min avdeling, og det var en opplevelse. Svein-Olav er en svært dyktig foredragsholder. Du kan ikke la være å bli engasjert og revet med. Temaene er utrolig interessante, og angår oss alle like mye i jobbsammenheng som privat. Dette er allmennkunnskap som alle burde kunne. Det å kjenne til hvordan hjenen vår fungerer gjør at du kan påvirke og ta bedre avgjørelser. Avdelingen min syntes de hadde stor nytte av dette foredraget"

Thor Hushovd, tidligere proffsyklist

"Jeg var så heldig å få høre Svein-Olav snakke om hjernens funksjon og fokusets påvirkningskraft. Hvorfor vi tar våre valg er ikke tilfeldig, og Svein-Olav klarer på en enkel og lett forståelig måte å forklare hvorfor vi i stor grad tar de valgene vi tar. Denne kunnskapen gjør at vi blir mer bevisste, og tar flere riktige valg i hverdagen. Mange mennesker bruker mye tid på trening, holde seg i form og se bra ut, men glemmer ofte det mest essensielle.......nemlig hodet vårt"

Dag Frode Nordset, Forretningsutvikler

"Svein-Olav har i en årrekke jobbet med både fysisk- og mental trening, og hjulpet mange gjennom sine aktiviteter. Han forteller på en spennende og veldig engasjerende måte om hvordan våre verdier, overbevisninger og holdninger legger premisser for vårt fokus og hvilke valg vi tar. Svein-Olav er trygg i sin fortellerrolle og skaper med sin personlige stil en intim stemning mellom tilhørerne og seg selv. Det er derfor lett å bli revet med og dratt inn i hans «verden», og gå hjem etterpå med en klar overbevisning om at jeg nå vet hvordan jeg skal oppnå det jeg vil gjennom å gjøre bedre valg….jeg må bare ha en leksjon til av Svein-Olav først"

Nina Olufsen , EVP & CFO Norrøna Sport AS

«Vi i Norrøna Sport AS er svært fokuserte på menneskene våre, da det å få dem til å fungere og levere optimalt er helt nødvendig for at vi som selskap skal nå våre ambisiøse mål. Med utgangspunkt i vårt grunnleggende menneskesyn har vi utviklet en styringsmodell og et komplett HR-program for å støtte nettopp dette. Vi tror på at våre ansatte i utgangspunktet er selvdrevne og ønsker å levere, og at det er ledernes oppgave å tilrettelegge for at våre ansatte har mulighet til å lykkes. Vi stiller imidlertid store krav til at den ansatte tar ansvar for egen motivasjon og videreutvikling. Svein-Olav var invitert for å gi en introduksjon til SOGmental, hans prosjekt for å spre kunnskap om hjernens funksjon, og hvordan denne påvirker oss i absolutt alt vi gjør. Hans tema og vinkling passer som hånd i hanske med vår filosofi, og han formidler dette spennende og viktige tema som er relevant for oss alle på en god og pedagogisk måte. Svein-Olavs fokus på bevissthet rundt hjernens funksjon når vi tar våre daglige valg, og hvordan vi kan påvirke vår hjernes utvikling – og dermed hvordan vi kan ta valg i fremtiden, gir grunnlag for spennende muligheter og styrke. Våre ansatte vil høre mer! «Veldig interessant tema, og man ville ikke at det skulle ta slutt» «En veldig troverdig person, med ett troverdig budskap» «Forklarte et spennende tema på en måte som var forståelig for alle!»

Gry Bjørnstad-Hernandez, Avd.leder Fagforbundet seksjon samferdsel & teknisk

"Svein-Olav holdt foredrag for oss om temaene samhandling og stress. Han er en entusiastisk og kunnskapsrik innleder, og foredraget bidro til refleksjon og engasjement. Måten temaene legges frem på bidrar til at deltakerne lett kan koble det opp mot egne erfaringer. Deltakerne opplever å bli sett, og eksemplene kan lett relateres til den enkelte. Samtidig gir han deltakerne mye ny kunnskap om de ulike faktorene som påvirker stress og mestring, og han viser hvor viktig det er med en helhetlig tilnærming"

bottom of page