top of page
Design uten navn-3.png
Som leder i en bedrift ønsker du det beste både fra og for dine medarbeidere. Samtidig opplever du kanskje også stor arbeidsbelastning, høyt sykefravær og nøkkelressurser som er i ferd med å bli utbrent.
Å sjonglere mellom familie, venner, karriere og samtidig ha tid og krefter til å ta vare på helsen sin kan være veldig krevende. Dette er grunnen til at jeg har utviklet "SKRU AV - SKRU PÅ"- et enkelt og praktisk konsept hvor du og dine medarbeidere lærer å tette fysiske og mentale energilekkasjer gjennom helhetlig fokus på helse
 

SKRU AV når du er ferdig på jobb slik at du kan være mer tilstede sammen med familie og nære, og ikke minst roe ned tankekjør og stress når du skal sove og restituere.

Kunne gå gjennom dagen uten de store fallene i energinivå, øke overskudd og kunne SKRU PÅ for konsentrasjon, læring og produktivitet når det trengs.

FÅ KUNNSKAPEN OG VERKTØYENE TIL Å:

Utvikle en bevegelig, sterk og smertefri kropp som takler både jobber med høye fysiske belastninger, og lange dager på kontoret uten smerter og vondter. 

Foredrag & workshop
"SKRU AV - SKRU PÅ"
Lær å tette de usynlige energilekkasjene.
Mer om konseptet

"SKRU AV - SKRU PÅ" er et forskningsbasert helsekonsept jeg har utviklet gjennom de siste 13 årene, og som jeg deler gjennom foredrag (ca én time), workshop (en hel eller halv dag) og prosess (over tid).

 

Gode langsiktige prestasjoner på arbeidsplassen kan vi kun oppnå gjennom helhetlig fokus på helse. Gjennom tre hovedtilnærminger, pust, bevegelse og restitusjon & timing, vil du systematisk kunne oppnå mer overskudd, forebygge utbrenthet, og ikke minst sørge for et hode som er mer effektivt og positivt innstilt.

Jeg ønsker å være "en helsetrener på huset" som ledere og medarbeidere kan benytte seg av etter behov. Jeg tilbyr derfor en plenumssamling i form av foredrag eller workshop i første omgang, for deretter å bidra med individuelle utfordringer og ønsker i etterkant.

Alt innhold kan spisses og formes etter spesifikke ønsker og utfordringer din bedrift, organisasjon, institusjon eller idrettslag måtte ha. 

 

342ECCFD-B7E8-496B-A26E-415F926800EB.jpeg
3.png
bottom of page