top of page
Jeg har hatt gleden av å jobbe med et bredt spekter av mennesker gjennom tusenvis av privattimer i over 20 år. Det beste med å jobbe 1-1 er hvordan jeg kan bidra med å spisse og tilpasse tilnærmingene og verktøyene etter behov gjennom helhetlig fokus på kropp og hode.

Privattimer

Privattimenes innhold varierer i stor grad. For noen er hovedfokuset rettet mot det fysiske, som mer bevegelighet, kroppskontroll, mindre smerte eller vektkontroll, mens for andre handler det mer om hodet, som bedre konsentrasjon, stressmestring, søvn eller psyke.

Men i mange tilfeller er det vanskelig å klassifisere en utfordring som kun fysisk eller kun mental, fordi det som oftest vil være en kombinasjon av begge.

Riktig tilnærming til pustbevegelse , restitusjon og stress er helt sentral i måten jeg jobber, uansett om fokuset er på det fysiske eller mentale. Til syvende og sist kommer helsen vår ned til hvor godt vi klarer å disponere energien vår, både på jobb og på hjemmebane. Jeg kaller dette energistyring, som er fundamentet for at alle kroppens funksjoner og kroppsystemer skal fungere best mulig gjennom hele døgnets 24 timer. 

Jeg er opptatt av hvordan kroppen aldri jobber isolert. Mitt mål er å formidle nok grunnforståelse av sammenhengen mellom hode og kropp, og gi deg verktøy slik at du kan være en god trener for deg selv, både fysisk og mentalt

Privattimene gjennomføres på privat senter sentralt på Lilleaker i Oslo eller digitalt. 

IMG_7351_edited.jpg
bottom of page