top of page
Lær å tette de usynlige energilekkasjene.

Å sjonglere mellom familie, karriere, venner - og samtidig ha tid og krefter til å ta vare på helsen sin kan være krevende. Mange holder et tempo gjennom dagen som trekker energinivåene over på minussiden. Stort arbeidspress, krav og forventninger løses som oftest med flere timer på jobb, som spiser av tid vi gjerne skulle brukt annerledes. 

Dette foredraget lærer deg å mestre energistyring. Energistyring er vår evne til å disponere energien vår, som er selve fundamentet grunnhelsen vår er bygget på. Alle kroppssystemene påvirkes negativt når vi går i minus for ofte og for lenge, som igjen påvirker kvaliteten i alt vi gjør, fysisk og mentalt. 

Vi har nemlig alle et "kroppsbatteri"hvor ørsmå kraftverk i cellene våre produserer den kjemiske energien vi trenger for at alle funksjonene og prosessene i kroppen skal fungere som de skal - fra forbrenning og fordøyelse til konsentrasjon og tankeprosesser. 

Hvis du ønsker å forstå ditt eget biologiske maskineri litt bedre og mestre "av og på bryteren" for økt overskudd i hverdagen, så er dette foredraget for deg.

Temaer:

  • Hvordan kropp og  hode alltid jobber sammen og aldri isolert.

  • Kroppens energibudsjett og hvorfor alt starter med overskudd.

  • Hvordan døgnrytmen påvirker helsen på alle nivåer, fysisk, mentalt og emosjonelt.

  • Hvordan gjøre mental trening enklere.

  • Praktiske verktøy og tilnærminger du kan ta i bruk med det samme.

SKRU AV - SKRU PÅ
bottom of page