top of page

Bevegelse

nu.jpeg

Hvordan og hvor mye vi beveger oss påvirker alt av hvordan kroppen og hodet vårt fungerer. Her er det bare å se på hva som skjer med kroppen hvis vi slutter å bevege oss. Ikke bare forsvinner muskulatur, styrke, mobilitet og utholdenhet - det går også utover ledd, sirkulasjon og mentale funksjoner som konsentrasjon og læring. 

 

Mitt mål er å hjelpe hjelpe folk å bygge en kropp som tåler litt juling - litt knall og fall. Dette starter alltid med å sørge for at vi har en solid fysisk base. Det å ha et stabilt fundament i bunnen gjør at du kan utfordre kroppen med redusert risiko for skade og vondter. På denne måten kan du bruke kroppen til det du måtte ønske, enten det er morsomme hobbyer, idrett, eller bare kunne leke med barna på gulvet uten at det er slitsomt og ubehagelig.

Jeg skiller på fysisk aktivitet (fokus på sirkulasjon, mobilitet, leddhelse etc), og på fysisk trening (fokus på tilføring av stress i form av økt belastning og intensitet) - begge nødvendige for en sterk, mobil og smertefri kropp.

bottom of page